Yağmur Atacan
19 Mayıs 1983'te Gaziantep’te doğdu...

İlkokulu Eskişehir'de okudu...

Lise eğitimini Üsküdar Anadolu Lisesinde tamamladı...

İstanbul Üniversitesinde Edebiyat Fakültesi Felsefe Anabilim Dalı bölümünde eğitim aldı...

Tiyatro’ya lise yıllarında başladı...

2002 yılında “Canbaz” isimli oyunda “Bebeto” karakterini canlandırdı...

Birçok reklam filminde oynadı, katalogta yer aldı...

Başlıcaları: Egos, Panda, Coca Cola, Hürriyet, Ülker...

2006 Ocak ayında TRT televizyonunda başlayan “Ben İstersem” adlı programın sunuculuğunu üstlendi.

Atacan, aynı zamanda profesyonel baterist...

2001, 2002, 2003, 2004, 2005 yıllarında “Arkhé” ve “Hi-Jack” gruplarında bulundu...

Diskografisi...

2006 İlk Aşkım

2006 Doktorlar

2005 Nefes Nefese

2005 El Bebek Gül Bebek

2004 Bir Dilim Aşk

2003 Lise Defteri